Nove fotke Kim Kardašijan razbesnele trudnice širom sveta: To je sramota! (foto)

Izvor: Svet, 08.Nov.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove fotke Kim Kardašijan razbesnele trudnice širom sveta: To je sramota! (foto)

Kada je u pitanju starleta Kim Kardašijan, javnost je već navikla na svakakve ispade i modne promašaje u očajničkom pokušaju da privuče pažnju.
Od kako je u ponovo u drugom stanju, Kim izgleda ne može da prihvati da joj se telo menja, pa na sve načine pokušava da izgleda što seksepilnije.
U tim pokušajima, čini se da je američka starleta izgubila i sebe, i zdrav razum, i ogledalo.

Kada se pojavila na filmskoj gala večeri u Los Anđelesu, više gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nego obučena, definitivno je uspela u svojoj nameri – privukla je svu pažnju na sebe uz pomoć kičaste “haljine”, koja otkriva skoro svaki centimetar njenog tela.

Ali, ako je sudeći po komentarima svih svetskih medija i korisnika društvenih mreža, jedino što je Kim uspela jeste da se ponovo osramoti. Naročito su besne trudnice, koje su složne u mišljenju da je ovakva odevna kombinacija prava sramota za stanje u kojem se Kim nalazi.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

POGLEDAJTE: Zbog čega je Kim Kardašijan razbesnela trudnice širom sveta

Izvor: Kurir, 08.Nov.2015

Kim Kardašijan se na gala večeri pojavila u providnoj haljini, što je izazvalo bes...I dok se neki pitaju čemu zabadanje nosa u tuđi život, trudnice na društvenim mrežama su iskritikovale izgled Kim Kradašijan, jer smatraju da jedna žena u blaogoslovenom stanju ne bi trebala da se pojavljuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.