Nova ljubav na pomolu?! Da li je najpoželjniji zadrugar konačno našao lepšu polovinu? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ljubav na pomolu?! Da li je najpoželjniji zadrugar konačno našao lepšu polovinu? (VIDEO)

Nisu se razdvajali.

Mlada Ivanjičanka Ana Korać je celo veče provela u društvu Pinkove zvezde Alekse Savića i pevača Slobodana Batjarevića Cobeta uživajući u muzici koju su izvodili samo za nju.

U jednom trenutku ih je Lepi Mića posetio u pabu, pa nije mogao da odoli, a da ne prokomentariše da Pinkova zvezda pozitivno utiče na Koraćevu.

Savić ju je svojim toplim i raskošnim glasom oduševljavao iz minuta u minut, pa je pomno slušala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok on peva, a osmeh sa lica nije skidala.

Jedno drugom prijate, meni je drago. Aleksa ti si za Anu jako mlad, ona ima drugi pogled na to, prija joj tvoja energija. Ona te gleda kao dete - pričao je Mića Aleksi i Ani.

Meni prija muzika u ovoj situaciji - odgovorila je Koraćeva.

Iako je Ana istakla da njoj prija Aleksino društvo i njegov mio glas dok peva, i da ga gleda kao druga, ostaje da saznamo da li će se nešto tokom narednih dana promeniti.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PUKLO! Bivša zadrugarka ŠOKIRALA SVE: Bile su tako BLISKE u Zadruzi 1, sada više NE ŽELI DA JE ČUJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.