Nosila je oko vrata BOČICU NJEGOVE KRVI! Pre Breda Pita, Anđelina je bila u braku i sa ovim SLAVNIM GLUMCEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 19:19

Nosila je oko vrata BOČICU NJEGOVE KRVI! Pre Breda Pita, Anđelina je bila u braku i sa ovim SLAVNIM GLUMCEM

Buran ljubavni život!

Anđelina Džoli prvi put se na filmu pojavila još kao devojčica u ostvarenju "Lookin' to Get Out", i već tada mnogi su joj predvideli blistavu karijeru.

Glumica je nedavno napunila 45 godina, a svojom lepotom i dalje privlači pažnju medija i publike. No, osim zahvaljujući harizmi i filmskim hitovima, Anđelina je možda i veću pažnju privlačila svojim turbulentnim ljubavnim životom.

Prvog supruga Džonija Lija Milera upoznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1995. na setu filma "Hakeri" u kojem je prvi put imala jednu od glavnih uloga. U braku su bili do 1999. godine, a Džoli se već godinu dana posle udala za oskarovca Bilija Boba Torntona, a iste godine i ona je dobila Oskar za ulogu u filmu "Girl, interupted". 
Ljubav zgodne glumice i 19 godina starijeg Torntona, kome je brak s Anđelinom bio peti mnogima je bila neshvatljiva. Romantična i tada još divlja i neobuzdana Anđelina bila je toliko zaljubljena da je tetovirala njegovo ime na rame, a oko vrata je nosila glumčevu krv u maloj bočici. No ljubav nije potrajala. Glumac je otkrio da je uvek mislio da nije dovoljno dobar za nju. Njemu je bilo draže da bude kod kuće, na kauču, dok je ona svoje slobodno vreme koristila za sastanke sa političarima, volonterima, dobrotvornim udruženjima i agencijama za usvajanje. 
Jednostavno nisu imali slična interesovanja zbog čega su se na kraju i razveli. A možda je tome kumovala i činjenica da je Anđelina stvarno želela da usvoji dete.

Iako su ona i Tornton 2002. zajedno usvojili malenog Medoksa iz Kambodže, ona je odlučila da ga odgaja kao samohrana majka. Medoks još nije imao ni godinu dana, a Anđelina je rekla da je, čim ga je usvojila, znala da zbog njega više ne sme da bude autodestruktivna. 
Džoli je ubrzo postala velika humanitarka, radila je sa izbeglicama u kampovima, skupljala novac kako bi im pomogla, zbog čega je osvojila i nekoliko nagrada. 
Iako je nakon razvoda neko vreme bila sama, za vreme snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" upoznala je glumca Breda Pita. Pit je još bio u braku sa Dženifer Aniston, a njihova veza bila je sinonim za savršenu vezu slavnih u 90-im godinama. Kada su se Džoli i Pit zaljubili, a Brad najavio da se zbog nje rastaje od Aniston nastao je skandal neviđenih razmera. Njihova veza godinama je punila novinske stupce, a svi su ih znali isključivo pod nadimkom Branđelina. Anđelinu su optužili da je potpuno slomila koleginicu Aniston. Po kuloarima su komentarisali da je hijena i odvratna kradljivica muškaraca. Kako bi izbegli neumorne paparace, Anđelina i Bred često su putovali. Na jednom od tih putovanja Džoli je odlučila da želi još dece pa je usvojila malenu Zaharu iz Etiopije.

Godinu dana kasnije, u Namibiji se rodila Shilou, Bredovo i Anđelinino prvo dete. Anđelina je ubrzo doživela veliku porodičnu tragediju. Njena majka koja se dugo borila sa rakom 2007. izgubila je bitku s bolešću. Džoli je osećala veliku prazninu u životu, pa je odlučila da usvojiti još jedno dete i ubrzo su ona i Bred postali roditelji malenom Paksu iz Vijetnama. Nakon toga odlučili su se vere, a potom su se i venčali. Zbog straha da ne oboli od raka kao i njena majka Anđelina se podvrgnula duploj mastektomiji, a nakon što je rodila blizance Vivijen i Knoksa, uklonila je i jajnike. Mnogi su nakon toga počelida primećuju da je glumica sve mršavija i krhkija. Niko nije znao šta je pravi razlog, dok 2016. nije podnela zahtev za razvod. Džoli je optužila Breda da je njegov alkoholizam razorio porodicu, a on je potvrdio da nije bio u dobrim odnosima s njihovim sinom Medoksom, na koga je nekoliko puta i fizički nasrnuo.

Šuškalo se da je glumica srećna u vezi sa jednim vrlo bogatim biznismenom, ali to nikad nije potvrdila, a nije se s njim ni pojavila u javnosti. Ljubomorni Bred nije hteo da ostane bez prava na decu, pa je tužio Anđelinu, a sudija je odredio da Anđelina mora bivšem suprugu da da brojeve mobilnih telefona sve dece i odredio raspored za posećivanje za vreme letnjih praznika. Džoli je prošle godine tvrdila da Bred nije uopšte plaćao alimentaciju za decu od razvoda, ali Pitovi advokati su to odlučno demantovali. Iako Džoli još želi da glumi, sada može da bira uloge, a čini se da prednost daje filmovima za decu jer ih obožava. Dok se mnogi bave Bredovim ljubavnim životom i ženama koje viđa nakon Anđeline, čini se da je njoj mnogo važnije da bude sa decom, što je dokazala i jedva zaustavljajući suze kada je pozdravljala sina Medoksa koji je putovao u školu u Južnu Koreju. Isto tako, Paks, Zahara, Shilou Vivijen i Knoks prate je na svim premijerama i pružaju joj veliku podršku i snagu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.