North West, ćerka Kim Kardashian, započela je šminkersku karijeru!

Izvor: Tracara.com, 09.Dec.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

North West, ćerka Kim Kardashian, započela je šminkersku karijeru!

Petogodišnja ćerka Kim Kardashian, North West,već je zakoračila u umetnost šminkanja! Prošlog vikenda vikenda, tridesetosmogodišnja zvezda podelila je nekoliko snimaka na instagramu u kojima se njena najstarija ćerka smeši kameri i vidno iskazuje svoju sreću zbog novih trepavica. “Ne znam šta je smešnije, trepvaice koje je nalepila sebi ili objava na Instagramu koju je uspela sama da postavi zajedno sa svojim imenom” , prokomentarisala je Kim. View this post on >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Instagram A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Nov 24, 2018 at 8:34pm PST U narednom videu možemo vide North iz profila i Kim koja ne može prestati da se divi njenim trepavicama. View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Nov 24, 2018 at 8:39pm PST View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Nov 23, 2018 at 12:03pm PST U jednom od videa North pokušava da šminka i razmazuje puder po licu svoje mamu, a u jednom trenutku joj u pomoć pristiže i Dream Kardashian, dvogodišnja ćerka Roba Kardashiana.  View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Nov 23, 2018 at 9:41pm PST View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Nov 23, 2018 at 9:55pm PST View this post on Instagram A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Nov 23, 2018 at 9:59pm PST Trenuci šminkanja nastali su u porodičnoj atmofseri, obzirom da je porodica provela zajedno Dan zahvalnosti, izuzev Khloe Kardashian, koja je praznik provela sa bivšim suprugom i ćerkom. “Porodica im je najbitnija stvari i svi su praznik proveli zajedno. Izuzev Khloe” , objasnio je izvor blizak porodici. “Ovo je bila bitna godina za celu porodicu, imali su jako velikih poslovnih uspeha ali i su i proširili svoju porodicu. U trenucima poput ovog oni koriste priliku da zastanu na trenutak i zahvale se na svemu što imaju.”   

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ovako je izgledao put Kim Kardashian i Kanye West u Tokio

Izvor: Tracara.com, 09.Dec.2018

Kim Kardashian i Kanye West odlučili su da se provozaju svojim luksuznim avionom i obiđu Tokio! Podsećamo, dugogodišnji par nedavno je kupio privatni avion koji u svom dvospratnom kompleksu ima spavaću sobu, sobu za odmor i teretanu, namenjenu što lagodnijem putovanju i opštem komforu. Kim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.