Njene laži su izašle na videlo: Luna na sva zvona BLATILA KIJU, pa posle tvrdila kako to NIKADA nije pričala! (VIDEO)

Izvor: Svet, 14.Jun.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njene laži su izašle na videlo: Luna na sva zvona BLATILA KIJU, pa posle tvrdila kako to NIKADA nije pričala! (VIDEO)

Poslednja žurka u rijaliti programu “Zadruga” dugo će se pamtiti, kako zbog odličnog provoda, tako i zbog svega onoga što se dešavalo nakon žurke u ranim jutarnjim časovima na najpoznatijem imanju u regionu.
Te noći Marko Miljković i Luna Đogani bili su jako prisni, pričali su i o poljupcu koji se desio između njih, da bi kasnije blogerka nasrnula na Slobodana Radanovića sa kojim je bila u ljubavnoj vezi. Tom prilikom Slobu je tešila njegova supruga Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kockar, što je Đoganijevoj veoma teško palo, pa je čak i vređala Kiju.
Dan kasnije ukućani su pričali o svemu što se desilo. Luna je na sve načine pokušavala da opravda svoje ponašanje, a u toku pitanja gledalaca Đoganijeva je govorila kako nije pričala, ono što se jasno čuje na snimku da je rekla.

Pitanje za Lunu, rekla si Marku: “On je izabrao svoju ženu, a ja sam bolja od nje u svakom smislu”, po čemu si ti bolja, nabroj nam tvoje dobre osobine?”, glasilo je pitanje za Lunu.
“Nisam to rekla! Sto posto! Nisam spominjala Kiju! Ljudi znači prestanite da se lepite da ja u svakoj situaciji pričam o Kiji. Ja spomenula Kiju nisam u tom smislu. Tačno se sećam šta smo pričali. Moja rečenica: “Ja sam bolja od nje”, nije moja rečenica! Znam sto posto da to nisam rekla. Ne volim da pričam ja sam bolja, ja sam ovo… To nije moj fazon”, pričala je Đoganijeva.

Podsetimo, Luna Đogani je u toku žurke u razgovoru sa Markom Miljkovićem komentarisala Slobodana Radanovića i njegovu suprugu Kristinu Kockar i tom prilikom rekla:
“Ja sam ovog dečka volela i želela samo za sebe. Ja sam mnogo bolja od nje u svakom smislu, ali on to ne kapira, on je glup”, govorila je Luna Marku u toku žurke.
U video-snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako su izgledale ove situacije.

The post Njene laži su izašle na videlo: Luna na sva zvona BLATILA KIJU, pa posle tvrdila kako to NIKADA nije pričala! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.