Njegov tata nas ZASMEJAVA DECENIJAMA! Sin našeg čuvenog GLUMCA u Zadruzi 2! Sine, nemoj da me BRUKAŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegov tata nas ZASMEJAVA DECENIJAMA! Sin našeg čuvenog GLUMCA u Zadruzi 2! "Sine, nemoj da me BRUKAŠ"

Očekuje nas uzbudljiva sezona!

Marko Petrušević, sin poznatog komičara Branislava Petruševića Petrućija, jedan je od učesnika Zadruge 2. Marko se pre dve godine takmičio u najpopularnijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a sada će svoju sreću okušati u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Kada je ocu saopštio da će ući u rijaliti, on ga je podržao, ali mu je skrenuo pažnju da pazi šta priča da ga ne bi obrukao.

Ulazi u Zadrugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2, a sa NJIMA je već RASKRSTIO - "Znači nemojte da mi prodajete one fore..." (FOTO)

- Videćemo šta će i kako će biti. Očekivanja su mi da se dobro zabavim, pa kako bude. Kada samo ocu rekao da ću učestvovati, on se prvo i nije složio sa mojom odlukom. Naravno, nije se suprotstavio, samo mi je rekao da pazim kako se ponašam i šta pričam da ga ne obrukam. U životu sam ga mnogo puta obrukao, ali to nikada nije bilo javno. Šalu na stranu, dobio sam njegovu podršku, kao i za sve do sada što sam radio u životu - rekao je Petrušević.

JEZIVA PRIČA IZ NJIHOVOG BRAKA isplivala 2 meseca posle Zadruge: Sloba i Kija suočeni sa VELIKIM ZLOM

On još ne zna s kojim poznatim facama će biti u rijalitiju, ali nada se da neće ni sa kim ulaziti u sukob jer ume da bude baš nezgodan.

- Kada me neko dira, onda planem i ne biram reči. Naravno, kasnije se pokajem zbog nečega što uradim u datom momentu. Nisam baš sjajan kad sam nervozan - rekao je novi zadrugar i dodao da ne bi nikada prevario devojku u rijalitiju, poput Slobodana Radanovića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.