Nikola Lakić totalno RAZOREN: Isplivale informacije o Cokinim AFERAMA sa oženjenim, Neda pobesnela

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 11:53

Nikola Lakić totalno RAZOREN: Isplivale informacije o Cokinim AFERAMA sa oženjenim, Neda pobesnela

Porodični razdor ne prestaje!

Rat u porodici Lakić u velelepnoj zemunskoj vili ne prestaje i sve je jačeg intenziteta.

Neda Lakić nije samo u sukobu sa svojim bratom Nikolom, već i sa snahom Aleksandrom Tasić Cokom.

Kako je Neda rekla, njen sukob s bratom je započeo posle njegove nebrige o njenom psihičkom stanju nakon prekida prijateljstva sa Srbom.

Gde je početak, a gde kraj sukoba, to je nepoznato, ali sve liči na tradicionalne srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodične svađe.

- Kada sam došla ovde videla sam kako Coka degradira mog brata kao muškarca. Ona po ćoškovima priča protiv njega. Jednom je rekla da je mnogo pametnija od njega. Meni je to nedopustivo. Ona je klinka i meni je to suludo. On se ugasio od kad je sa njom. Po ceo dan je sa njom - ispričala je Neda.

- Ako Nikola i ja imamo svađe, to je naša stvar. Mi se raspravljamo, ali to je normalno - rekla je Coka.

- Nedo, nemoj da si dete! Smešno mi je šta si sad rekla. To je nivo osnovne škole. Odrasla si osoba i nije lepo da tako govoriš  - poručio je Nedi brat.

Nakon žučne svađe u toku "Izbacivanja" Neda je zbog tuge legla u krevet, a da pre toga nije obukla pidžamu, već se prepustila kajnjem očajanju.

Tenzija se podgrejala, pričama o prošlosti...

Juče su se gledaoci i takmičari "Parova" pisetili šta je bivši rijaliti takmičar govorio o Aleksandri Coki Tasić, pa je odao i da je bila sa njegovim oženjenim drugom.

 - Coka je bila sa mojim drugom koji je bio oženjen - počeo je on, pa nastavio:

- Držao ju je kao malo vode na dlanu zato je meni čudno kako ona uopšte sa njim funkcioniše. Dečko bio galantan, duša od čoveka, samo što je bio oženjen i imao decu. Bili su zajedno preko godinu dana, a došlo je do problema posesivnosti. Coka se dopisivala sa njim preko profila moje žene. Lakić najbolje zna koga ženi - govorio je svojevremeno Aleksandar Požgaj, te dodao:

- Moji drugari su imućni ljudi. Ja znam kome je slala s*ksi poruke - intirigrao je Požgaj, ali Lakić ni tada nije reagovao na takve priče.

Ali, u međuvremenu saznali smo i da je Coka imala i druge afere, te je ona rešila da progovori o svemu:

- Nije tačno da sam imala afere pre Lakića. Imala sam jednog dečka, za koga se zna - pravdala se Coka, a u priču se uključio i Lakić:

- Nikada je nisam pitao o bivšima, niti sam ja govorio o svojim devojkama - objasnio je Nikola.

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.