Nije želela više da čeka! Pevačica Marina Visković TESTIRANA na koronavirus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 10:27

Nije želela više da čeka! Pevačica Marina Visković TESTIRANA na koronavirus!

Došla je ruku pod ruku sa zaraženim Cecinim frizerom!

Nakon proslave rođenja unuka prvenca, na kojoj su bili mnogobrojni pripadnici estrade, popularna folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović objavila je da su ona i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na koronavirus, što je izazvalo pravu paniku na estradi.

Marina Visković, jedna je od pripadnica estrade koja je te večeri prisustvovala proslavi, a došla je ruku pod ruku sa Cecinim frizerom Stevanom Radivojevićem, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je takođe pozitivan. Viskovićeva nije gubila vreme, pa je odmah pribegla testiranju.

- Testirala sam se, znaću rezultate u narednih par dana - rekla je Marina Visković.

Podsetimo, među zvanicama na Cecinoj proslavi bili su: Sanja Đorđević sa ćerkom, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Aleksandra Prijović, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadeždin, Stevan Radivojević i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.