Nije džabe jedna od najlepših: Irina u provokativnom izdanju zasenila sve u Kanu

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2018, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije džabe jedna od najlepših: Irina u provokativnom izdanju zasenila sve u Kanu

Poznata ruska manekenka pojavila se na prestižnom događaju u izazovnoj haljini koja je sve ostavila bez daha. Već godinama unazad je proglašavana za jednu od najlepših žena sveta.

Ruska manekenka važi za jednu od najlepših na svetu, a Irina Šajk to svakodnevno potvrđuje. Ona se pojavila na filmskom festivalu u Kanu u više nego provokativnoj haljini, što je zasenilo sve koji su se našli u njenoj blizini.

Reč je o haljini s potpisom modne kuće Versaće koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je sastavljena od nekoliko komada tkanine povezanih lancima i ispod koje manekenka očigledno nije nosila donji veš, što otkrivaju prorezi na donjem delu haljine koji sežu sve do malo ispod pazuha.

Irina je nosila neprimetne zlatne ukosnice iznad oba uha, dok su joj minđuše s crvenim kristalima i nanizano prstenje osigurali dodatnu dozu glamura. Na nogama je imala elegantne srebrne sandale koje je uskladila s detaljima na haljini i svetlucavom senkom na očima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.