Nije Anastasija ali jeste Jelisaveta: Teodosić “skinuo” devojku Vuku Kostiću!

Izvor: Svet, 05.Mar.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Anastasija ali jeste Jelisaveta: Teodosić “skinuo” devojku Vuku Kostiću!

Miloš Teodosić, jedan od naših najuspešnijih košarkaša, miljenik je žena, koje će i te kako biti razočarane, s obzirom na to da je ponovo zauzet.
Naime, iako o privatnom životu ne voli da priča, u oktobru prošle godine otkriveno je da je u vezi sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Ipak, nakon nekoliko meseci romanse, par je stavio tačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na ljubav, a sada je Miloš smuvao jednu atraktivnu srpsku glumicu.
Kako saznaje “Srpski Telegraf”, Teodosić je već dva i po meseca u strasnoj romansi sa Jelisavetom Orašanin.

Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je Jelisaveta bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem, sa kojim je očigledno raskinula.

Kako ne voli da priča o privatnom životu, niko nije znao da su Vuk i ona rešili da se rastanu, a potvrda je stigla kada je uhvaćena sa Teodosićem.
Jelisaveta je prvo boravila u Moskvi, a 9. februara uhvaćena je na tribinama tokom Miloševe utakmice.
Već sledećeg dana Jelisaveta i Miloš su zajedno leteli za Beograd, a zatim su na aerodromu “Nikola Tesla” uhvaćeni tokom prolaska kroz pasošku kontrolu.
Da li će Teodosić sada, kada je otkriveno da je u vezi sa Jelisavetom, raskinuti sa njom, kao što je bio slučaj i sa Anastasijom, ostaje da vidimo.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Anastasija je definitivno deo njegove prošlosti: Miloš Teodosić u vezi s poznatom srpskom glumicom?!

Izvor: 011vodič.com, 06.Mar.2017, 20:40

Miloš Teodosić, jedan od naših najuspešnijih košarkaša, miljenik je žena, koje će i te kako biti razočarane, s obzirom na to da je ponovo zauzet.. Naime, iako o privatnom životu ne voli da priča, u oktobru prošle godine otkriveno je da je u vezi s Anastasijom Ražnatović, ćerkom najveće...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.