Neodoljivi princ Džordž nasmejao i osvojio simpatije svih (foto)

Izvor: Svet, 20.Apr.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neodoljivi princ Džordž nasmejao i osvojio simpatije svih (foto)

Sutra britanska kraljica Elizabeta Druga slavi jubilarni 90. rođendan, a u to ime Bakingemska palata je objavila niz porodičnih fotografija, od kojih je jedna sasvim posebna.
Na njoj se, pored slavljenice, nalaze i njen sin princ Čarls, unuk princ Vilijam i praunuk, princ Džordž, koji je načinom na koji je pozirao potpuno ukrao slavu svoje prababe.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovako kraljica Elizabeth proslavlja 90. rođendan

Izvor: Tracara.com, 21.Apr.2016, 13:37

Kraljica sa svim svojim unucima (foto: 2016 Annie Leibovitz / PA Wire) Povodom 90. rođendana, britanska kraljica je odlučila da napravi niz fotografija sa članovima svoje porodice. Čast da fotografiše kraljevsku porodicu je pripala poznatoj fotografkinji  Annie Leibovitz.  Na prvoj fotografiji,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.