Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2019, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Aleksić Ša KRIJE NEIZMERNU TUGU: Devojka mu se UDAVILA u Dunavu! Nikada to sebi neće OPROSTITI!

Nenad Aleksić Ša u doba svoje najveće popularnosti doživeo je veliku tragediju. Naime, reper je izgubio tadašnju devojku koja se udavila u Dunavu. Ovo je na popularnog zadrugara ostavilo veliki trag, a on je samo jednom otkrio da žali što prema njoj nije bio bolji i da njenu smrt nikada neće prežaliti. – Verujem u The post Nenad Aleksić Ša KRIJE NEIZMERNU TUGU: Devojka mu se UDAVILA u Dunavu! Nikada to sebi neće OPROSTITI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA ZADRUGARA: Devojka mu se udavila u Dunavu! Nikada sebi to neće oprostiti! (FOTO)

Izvor: Press, 18.Jan.2019

Poznati reper i učesnik “Zadruge 2”, preživeo je strašnu dramu kada je pre nekoliko godina njegova izabranica tragično izgubila život u reci. . Nenad Aleksić Ša u...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.