Nema veze ako je našla drugog! Marijana je oprostila Miliju UDARCE, da li će i ovo?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema veze ako je našla drugog! Marijana je oprostila Miliju UDARCE, da li će i ovo?! (VIDEO)

Ohladio se?!

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Milutin Mili Radosavljević upao je u krizu vernosti prema svojoj izabranici Marijani Mrković.

Mili je ispijao svoju kafu u društvu Bratislava Živkovića, prepričavali su događaje iz vile, a potom mu se Mili poverio.

Ko moze da mi zabrani da moja ljubav budes ti? ❤❤❤❤❤ ♒ & ♓

A post shared by Marijana Markovic (@marijana_94) on Oct 8, 2018 at 9:57am PDT

Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susret sa njegovom izabranicom Marijanom, koja je sve rasplakala i dalje se prepričava u vili, tim povodom mu se Milutin obratio:

- Jesi li video kako volim ovu moju malu - upitao je Mili, pa mu je Bratislav odgovorio na to:

Nasa ljubav je snagom sudbine tragom vetrova, presla pustinje do kraja sveta, svemira dalje od bola, nemira. Ti ces mene sutra odvesti. Nasu ljubav je zora umila, nasa ljubav se moru uliva, ja sam kraj tebe pronasla mir nece me odvuci vir niti mutne vode, kad si sa mnom ti ❤ Volim te ❤

A post shared by Marijana Markovic (@marijana_94) on Oct 6, 2018 at 4:18am PDT

- Pa ti je onda i čuvaj ako je tako.

Međutim, razdvojenost njih dvoje loše utiče na Milija, s obzirom da ne može da ima uvid u to gde se ona kreće, sa kim se druži, pa mu je odgovorio na to:

- Kako brate, kad sam ovde, ne znam ni gde je, ni sa kim je - zabrinuto je odgovorio rijaliti igrač, ali nakon toga rekao je nešto veoma dirljivo:

- Ali ako je našla nekog, nema veze, mada bih voleo da je vidim kada izađem, makar kao prijatelji - izjavio je Milutin.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Podsećamo, po izlasku iz šeste sezone Mili je napao Marijanu, tukao je i držao zaključanu više od pet sati, ona mu je to oprostila, ušla jedno veče u vilu, a više o tome možete pročitati OVDE!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

NE ZNAM KAKO ĆU... Uf! Brena zbog Prijine bebe PLAKALA pred kamerom - ove reči će vam ISTOPITI SRCE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.