Nekada su slamali srca, a gde su sada? Likovi iz omiljenih serija pali u zaborav!

Izvor: Blic, 26.Mar.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada su slamali srca, a gde su sada? Likovi iz omiljenih serija pali u zaborav!

Glumci koji su 90-tih godina bili glavna tema tinejdžera a njihovi posteri "visili" na zidovima mnogih soba, nisu uspeli da sačuvaju svoju popularnost i nastave sa uspešnom glumačkom karijerom. Neki od njih su nažalost totalno zaboravljeni. Lara Koks - "Nestašne godine"

Lepa plavuša, Drejzikova devojka, koja je 90-tih glumila u poznatoj seriji "Nestašne godine", svoju karijeru nastavila je u nekoliko filmova ali kroz sporedne, skoro zanemarljive uloge. Činjenica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da za Laru godine kao da stoje, jer je njena lepota ostala podjednako vrlo primetna, što se ne može reći i za karijeru.

Mark Pol Goselar - "Zvono kao spas"

"Zvono kao spas" i famozni Zek Moris, očarao je mnoge devojčice i svojom plavom kosom i plavim očima osvojio mnoga srca. Njegova karijera se nastavila, kako je i počela, po raznim tv serijama ali sa manje primetnim ulogama. Danas, Čuveni Zek izgleda ovako a mogao bi da nastavi da osvaja srca devojaka, samo kada bi bio primećeniji.

Dastin Dajmond - "Zvono kao spas"

Vickasti Skrič koji je kao Zekov najbolji prijatelj u seriji "Zvono kao spas" uspevao je da privuče pažnju devojčica iako je bio smotan i premršav, danas izgleda normalno. Iako mu lepota i dalje nije jača strana on se svakako ne može pohvaliti ni uspehom glumačke karijere.

Pablo Pujol - "Korak napred"

Seksipilni Pedro u seriji "Korak napred" odlično se pokazao u latino plesu ali i u zabavljanju starijih dama. Na njegovom licu pojavilo se par bora ali Pedro je ostao dostojan svojoj latino lepoti.

Migel Angel Munjoz - "Korak napred"

Prevrtljiv i sklon spletkarenju, Rober iz serije "Korak napred" takođe može da se pohvali dobrim izgledom i nakon 10 godina od snimanja. Izgleda da španskim momcima godine ne predstavljaju problem, oni i u srednjim godinama izgledaju vrlo zanosno.

Ril Hant - "Nestašne godine"

U seriji "Nestašne godine" kao Anitin brat, bio je jedan od onih momaka koji su privlačili veliku pažnju devojčica ali nakon toga iako se nije puno promenio kada je fizički izgled u pitanju, spisak filmova i serija u kojima je glumio nije popularan kao njegove plave kovrdže. Ovo je on danas...

Aleks Dimitrijades - "Nestašne godine"

Bokser i šarmer u "Nestašnim godinama" Nik Poulos, nastavio je sa glumom uglavnom u komedijama i serijama. Nije se baš proslavio ali obzirom da snima nekoliko filmova u 2014. možda će ova godina biti presudna za njega. Što se tiče izgleda, tu nije posustao. I dalje je seksi...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKAD SU SLAMALI SRCA: Likovi iz serija koji su pali u zaborav

Izvor: Kurir, 26.Mar.2014

Nisu uspeli da sačuvaju svoju popularnost i nastave sa uspešnom glumačkom karijerom..Glumci koji su bili donedavno glavna tema tinejdžera a njihovi posteri krasili zidove mnogih soba, nisu uspeli da sačuvaju svoju popularnost i nastave sa uspešnom glumačkom karijerom. Neki od njih su totalno zaboravljeni...Lara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.