Nedelja vrhunskog provoda: Lapsus bend, Senidah i Coby ove nedelje pevaju za Beograđane na spavu Port

Izvor: Svet, 04.Jul.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja vrhunskog provoda: Lapsus bend, Senidah i Coby ove nedelje pevaju za Beograđane na spavu Port

Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavaju sjajan provod i noć za pamćenje i otkrivaju da li im pripremaju još neka iznenađenja.
Najpopularniji mladi bend na Balkanu, “Lapsus band” nastupiće na najprestižnijem prestoničkom splavu “Port” u sredu uveče. Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpevaće svoje velike hitove poput “Budalo”, “Hendikepiran”, “Santa leda”, “Lažo” ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zašto “Port” važi za mesto na kome je najbolji provod.
– Veliko je zadovoljstvo nastupati u Beogradu na kultnom mestu kao što je “Kasina” a leti na spavu “Port” i potrudićemo se da svima koji dođu priredimo noć za pamćenje – rekli su momci iz “Lapsus band-a”.
Nedelja je rezervisana za sjajan dvojac Senidah i Cobia.
Ovaj dvojac obećava najbolji provod.
promopromo
The post Nedelja vrhunskog provoda: Lapsus bend, Senidah i Coby ove nedelje pevaju za Beograđane na spavu Port appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.