Nećete verovati šta je Ša radio Tari U SNU! Au - ovo je već BOLESNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 07:55

Nećete verovati šta je Ša radio Tari U SNU! Au - ovo je već BOLESNO! (VIDEO)

Nema mrdanja!

Iako su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša imali bezbroj nesuglasica prethodnih dana, njih i dalje spaja ogromna ljubav, koju niko ne može da ospori. Gotovo svaki konflikt, oni rešavaju u krevetu, kada ostanu sami.

I prošle večeri su zaspali zajedno, zagrljeni, a Ša nije mogao da odvoji ruku od Tarinog tela.

Dobro je poznato da Ša ume da bude prilično ljubomoran, no do sada nismo imali prilike da vidimo ovakvu scenu. Na momente je izgledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da njega ljubomora muči čaki u snu! S vremena na vreme bi se probudio, kako bi bio siguran da je Tara i dalje pored njega, te bi nastavio bezbrižno da spava. Ovaj par važi za jednu od najjačih ljubavi ove sezone, što definitivno svakodnevno potvrđuju.

Kako je reper ekstremno ljubomoran, ne čudi ni detalj da ju je rukom sve vreme "držao" kraj sebe, jasno stavljajući do znanja da je samo njegova.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.