Nećete verovati KOLIKO HILJADA EVRA je Jelena Golubović dobila za RIJALITI PROJEKAT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati KOLIKO HILJADA EVRA je Jelena Golubović dobila za RIJALITI PROJEKAT!

Sama potvrdila!

Jelena Golubović važi za veteranku brojnih rijalitija, a osim njenih zapaženih učešća u "Farmi", "Parovima" i "Zadruzi" nikako ne treba zaboraviti ni ovu vrstu TV formata "Odavno posvađane" u kojoj je imala glavnu ulogu, rame uz rame sa Vesnom Vukelić Vendi.

Iako se često govori o sumama koje je zaradila u medijski znatno propraćenijim rijalitijima, zapanjujuća je suma koju sama Jelena tvrdi da je dobila od spomenutog TV programa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pogledajte rezultate

- Ja sam za rijaliti koji sam snimila sa Vendi dobila 10.000 evra! I to nije glupiranje kao ovo. Ja sam tamo učestvovala kao reditelj. Mi smo same pisale scenario za tu emisiju - otkrila je Golubovićeva tokom prethodnog boravka u "Parovima".

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.