Ne može biti dama ako je SNIMILA P*RNIĆ Brutalna prozivka - da li se ovo SVETI KARLEUŠI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne može biti dama ako je SNIMILA P*RNIĆ" Brutalna prozivka - da li se ovo SVETI KARLEUŠI?

Karma?

Jelena Karleuša je pre dve i po godine žestoko kritikovala svoju koleginicu Severinu, i to upravo zbog porno-skandala koji je imala pre mnogo godina, čime je sada uskočila sebi u usta nakon fotografija na kojima je navodno gola i masturbira.

- Dama ne može da bude žensko koje je snimilo hard-kor pornić ili žena koja se u zatvorskoj ćeliji oseća kao kod kuće. Ili grešim, a? - napisala je tada JK, očito aludirajući na Severinu i Cecu Ražnatović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je bila u zatvoru.

Ana i Rađen se RAZVODE - a ova njegova REAKCIJA PRED KAMERAMA od pre 2 meseca sve je NAGOVESTILA!

Pravo ime folkerke je MINIRA JAŠARI? Najzad PROGOVORILA o tome! Prvo negirala, pa ŠOKIRALA priznanjem! (VIDEO)

Koleginice joj nisu ništa odgovorile, ali je mala od skandala očito bila besna što je Seve pre nje objavila duet sa Sajsi MC.

- I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju - napisala je JK, a onda je poentirala:

- Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše pu*i!

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško zlo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.