Nataša Radan OTKRILA mnoge TAJNE o Majinom i Janjuševom TURBULENTNOM odnosu, pa spomenula i Čorbu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 23:21

Nataša Radan OTKRILA mnoge TAJNE o Majinom i Janjuševom TURBULENTNOM odnosu, pa spomenula i Čorbu!

"Janjuš sve radi na kvarno!"

Bivša zadrugarka Nataša Radan bila je gost u emisiji ''Pitam za druga'', gde je komentarisala bivše cimere i dešavanja iz Bele kuće, a dotakla se i turbulentnog odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

- Ja Maju volim i gotivim, svakako sam s njom bila bliža, nego s Janjušem, ali svakako nije ispravno to što rade ni ona i Janjuš. Svakako smatram da je on više kriv. On joj prvo dopusti neke stvari, a onda sve svali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nju. U suštini, ona sve radi transparentno, a on malo više na kvarno. U većini slućajeva je on taj koji provocira. Dok su se oni krili još prošle godine, on joj je tako šaputao, malo ovo, malo ono na kvarno. Zbog svega što je Maja radila, ukućani više veruju Janjušu, jer deluje ozbiljnije, stariji je od nje - rekla je Nataša i dodala:

- Maja jeste bila mirnija sa Čorbom, ali ona nije imala naviku sa njim da ima histerije i ljubomorne scene, dok je sa Janjušem to tako, kao da radi to po nekoj navici. Oni su se navikli na taka odnos i tako furaju - poručila je Radanova.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Da li je Kristijan Golubović zaslužio da bude diskvalifikovan?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

FIZIČKI NASRTAJ I UDARAC NOGOM U GLAVU: Odbrana Tare Simov protiv brutalnih optužbi , nije više mogla da ćuti

FIZIČKI NASRTAJ I UDARAC NOGOM U GLAVU: Odbrana Tare Simov protiv brutalnih optužbi , nije više mogla da ćuti

Nataša Radan Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.