Nastup Zlatine BRATANICE u Zvezdama Granda i KOMENTAR Đurišićeve IZAZVAO RAZDOR među KOLEGINICAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 12:07

Nastup Zlatine BRATANICE u "Zvezdama Granda" i KOMENTAR Đurišićeve IZAZVAO RAZDOR među KOLEGINICAMA!

"Sveti mi se preko dece!"

Njen nastup pogledajte u toku trinaestog minuta na snimku.

Članovi žirija su bili iznenađeni kada su to saznali, a Snežana Đurišić je otkirla i da joj je on napisao dve pesme.

Zlatina bratanica nažalost nije uspela da se plasira i učestvuje i dalje u takmičenju. Sem Ane Bekute niko joj više nije dao glas, a Snežena Đurišić joj je rekla da ceni rad njenog oca, ali da je njeno pevanje bilo izuzetno loše.

Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisija snimljena je pre par meseci, a odmah nakon toga se oglasila i Zlata kojoj se ovaj komentar Đurišićke nije svideo.

- Poludela sam u trenutku i rekla sam sve što sam imala o Snežani i ne kajem se. Hoću da stavim tačku na to. Ne želim više da je spominjem. Nastala je tolika frka oko toga što sam rekla da mi se Snežana sveti preko dece. Nisam ja u tom filmu da pljujem kolege, ali to sam osetila u tom trenutku i rekla sam šta sam imala.Nema razloga da nastavim da se prepucavam sa njom preko novina. Emisija "Zvezde Granda" u kojoj je učestvovala moja bratanica i imenjakinja Zlata je emitovana i to je to. Neću da vodim tuđu brigu i tuđi život. Nisam ja ničija učiteljica, samo mi je krivo kada mi ljudi pričaju iza leđa - izjavila je pevačica tom prilikom za Star.

Kako IZGLEDA Zlatina BRATANICA pogledajte u galeriji koja je u prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.