Napitak koji će vas oduševiti! Čirevi, impotencija, astma, artritis...

Izvor: Svet plus, 12.Nov.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napitak koji će vas oduševiti! Čirevi, impotencija, astma, artritis...

Napitak koji će vas oduševiti! Čirevi, impotencija, astma, artritis, prehlada i mnoge druge bolesti. Napravite ga sami već danas!

Napitak, koji koriste Amiši, оdličаn je zа cеlо tеlо i zdrаvlје, аli је pоsеbnо еfikаsаn u slučајu čirеvа, prеhlаdа, аstmе, аrtritisа, impоtеnciјe, rаkа, visоkоg krvnоg pritiskа i mnоgih drugih bоlеsti. Od svih naroda na svetu, Amiši najređe obolelevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ohajo analiziralo je način života Amiša, religiozne grupe u kojoj žive najzdraviji ljudi na Zemlji, posebno ako se uzme u obzir da oni ne koriste lekove konvencionalne medicine. Amiši sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mleka i sireva.

Prema mišljenju stručnjaka, taj napitak doprinosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Već posle dve nedelje konzumiranja smanjuje nivo holesterola u krvi, a deluje i na stabilizaciju krvnog pritiska i nivoa šećera.

Potrebno je:

- prst đumbira

- češanj belog luka

- 1 kašičica soka od limuna

- 1 kašičica jabukovog sirćeta

- 1 kašičica meda

- pola šoljice vode


Sve izblendajte i uzimajte ujutru na prazan stomak kao i pre večere.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.