Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je izgubila NAJVEĆU LJUBAV, bila je spremna da OPET VOLI: Snežana Đurišić otkriva kako se ponovo zaljubila

Snežana Đurišić preživela je veliku tragediju. Naime, ona je izgubila supruga sa kojim je bila od svoje sedamnaeste godine. Snežana je smogla snage, te se izdigla iz cele situacije i bila je ponovo spremna da voli. “Samo sam bila otvorena za ljubav i Bog je to uslišio i desilo se. Mislim da forsiranje ljubavi nije The post Nakon što je izgubila NAJVEĆU LJUBAV, bila je spremna da OPET VOLI: Snežana Đurišić otkriva kako se ponovo zaljubila appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SNEŽANA JE MOLILA, NIJE JOJ BILO TEŠKO: Posle smrti supruga ponovo pronašla ljubav, EVO KAKO! (VIDEO)

Izvor: Press, 25.Sep.2018, 18:05

Vest o smrti supruga Slobodana Gvozdenovića stigla je do Snežane tokom jednog nastupa. Par je od sedamnaeste godine bio zajdno. Ova tragedija pevačicu i te kako je dotukla, ali ona je ipak uspela da pronađe novu ljubav. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.