Nakon što je VERENIK ZVERSKI PRETUKAO, pevačica se prvi put pojavila u javnosti sa KRAGNOM na vratu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je VERENIK ZVERSKI PRETUKAO, pevačica se prvi put pojavila u javnosti sa KRAGNOM na vratu!

Preživela užas!

Sanela Vujnović, pevačica i nekadašnja "Farmerka", prijavila je policiji da ju je zlostavljao dečko, harmonikaš Miloš Stojković Stojke, koji je, kako stoji u zvaničnim dokumentima, dobio zabranu prilaska žrtvi.

Ovo je, inače, drugi put da mu je sud izrekao istu zabranu. Kako kaže, njihova veza traje dve godine, od kojih je godinu i po dana ona s vremena na vreme bila žrtva nasilja. Tek poslednja dva je prijavila policiji.

Više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od mesec dana kasnije, nju je u javnosti videla ekipa Paparaco lova sa kragnom oko vrata. Pošto je prošlo neko vreme, druge povrede nisu bile vidljive.

- Prvo nasilje dogodilo se odmah nakon veridbe. Planirali smo da odemo kod mojih prijatelja na bazen. On mi se nije javljao, pa sam otišla sama i rekla da ga čekam tamo. Došao je oko 11 sati uveče i tada mi je opalio prvi šamar tako da mi se zatresla cela glava. Rekao mi je da sam ku*va što se kupam u kupaćem kostimu. Onda je počeo da me udara po glavi. Vukao me je za kosu ka kolima koja su bila parkirana u susednoj ulici. Onda me je na Pupinovom mostu naterao da u kupaćem izađem napolje. Udarao me je šakom, pesnicama i vređao - pričala je ona jednom prilikom.

Ovaj slučaj, kako se navodi, nije prijavila policiji.

- Ni ovaj ni mnoge druge. Taj dan mi je rekao da će me silovati, ubiti, zakopati, zaklati i da će pozvati moje roditelje, na šta sam ga ja molila da to ne uradi. Moji roditelji imaju samo mene i bila mi je strašna samo pomisao da ih neko pozove i kaže da me više nema. Onda je rekao da će se ubiti, molila sam ga da to ne uradi i ušla sam s njim u kuću.

Ipak, početkom ove godine usledio je još jedan incident koji je prijavila policiji.

- Bili smo na večeri sa prijateljima kada mi je stigla poruka od bivšeg dečka. Agonija je usledila kada smo seli u kola. Uz strašne uvrede počeo je da me udara po glavi, branila sam se do te mere da sam nogom polupala šoferšajbnu, pokušala sam čak i da iskočim iz auta u pokretu. Tada me je prebijenu doveo kod majke - ispričala je Sanela.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.