Nakon razvoda Ana Sević se provodi sa novim dečkom na jahti (foto)

Izvor: Svet, 28.Avg.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon razvoda Ana Sević se provodi sa novim dečkom na jahti (foto)

 

Nakon razvoda od Darka Lazića pevačica Ana Sević pronašla je novu ljubav, ali sadašnjeg izabranika Danijela dugo nije želela da eksponira u javnosti.
Ana Sević i Danijel Nedeljković uživaju u ljubavi, a pevačica je dečka upoznala i sa ćerkicom Lorenom, dok je on nju upoznao sa svojim roditeljima.
Iako su već mesecima u skladnoj vezi, Ana i Danijel nisu delili zajedničke trenutke sa javnošću i retko su se pojavljivali zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u javnosti.
Međutim, Ana je napravila presedan, pa je sada prvi put sama podelila njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, i to dok su uživali u romantičnom zalasku sunca.


A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Aug 27, 2018 at 11:32am PDT


SvetInstagram
The post Nakon razvoda Ana Sević se provodi sa novim dečkom na jahti (foto) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.