Nakon priče da je IMAO S*KS sa Minom Vrbaški, oglasio se Ćemo! Pevač OTKRIO DETALJE njihovog odnosa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon priče da je IMAO S*KS sa Minom Vrbaški, oglasio se Ćemo! Pevač OTKRIO DETALJE njihovog odnosa!

Kratko je prokomentarisao!

U trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" svakodnevno saznajemo neke novine, iako su se one desile pre mnogo godina. Tako je Zorica Marković iznela tvrdnju da je Mina Vrbaški imala odnose sa pevačem Amelom Ćemanom Ćemom, što je iznenadilo javnost.

Ćemo je kratko prokomentarisao da je to budalaština.

- Ja nikada ne pričam o svom privatnom životu, tako ni o devojkama sa kojima sam bio, a kamoli o onima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima nisam bio. Što se tiče Mine, ona mi je samo poznanica - rekao je Ćemo, a na pitanje da li to znači da je Zorica slagala, on nam se zahvalio i nije više želeo da odgovara.

📷📽️🎬

A post shared by Amel Ćeman (@cemo_cemo_official) on Jan 11, 2020 at 8:29am PST

Podsetimo, na poslednjoj žurki u "Zadruzi" kada je Ćemo pevao, Mensur je pobesneo na Minu i raskinuo sa njom, tvrdeći da je ona flertovala sa pevačem. O čemu se tu zapravo radi i ko govori istinu ostaje da se vidi.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.