Nakon priča da ga se otac odrekao Miki Đuričić IZNEO PRAVU ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 18:52

Nakon priča da ga se otac odrekao Miki Đuričić IZNEO PRAVU ISTINU

Ovo nismo očekivali...

Miki Đuričić diskvalifikovan je iz Zadruge 4 nakon fizičkog okršaja sa Vladimirom Tomovićem.

On je sada rekao da li se zbog svega pokajao.

- Dogodilo se to što ste i videli na snimku. Na dve provokacije nisam odreagovao, ali već na treću sam morao. Pitao sam ga šta sam to uradio, on mi se uneo u facu, ja sam tada krenuo da ga odgurnem, pali smo, nakon čega je on mene udario. Ja sam kriv što sam nasrnuo na njega. Shvatio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da rijaliti više nije za mene - rekao je Miki u emisiji.

- Najviše mi je krivo zbog sebe, ali su to budalaštine da me se otac odrekao, prosto ne želim da pričam na tu temu. To su laži. Odnos sa porodicom mi je odličan i sve je u savršenom redu - dodao je on iskreno.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.