Izvor: Scandal.rs, 18.Dec.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon novog SLOMA Luni poslali POMOĆ u “Zadrugu”, pa Anabela prekinula ćutnju: “Znam šta je KIJIN PLAN”

Iako se u jednom momentu činilo da je cela situacija vezana za Slobodana Radanovića daleko iza nje, Luna Đogani je ponovo doživela ispad kada je saznala informaciju da se pevač navodno pomirio sa bivšom suprugom Kijom Kockar, te je zbog toga čak u naletu besa iscepala njegovu majicu, odnosno poklon koji je dobila od njega The post Nakon novog SLOMA Luni poslali POMOĆ u “Zadrugu”, pa Anabela prekinula ćutnju: “Znam šta je KIJIN PLAN” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SARA RELJIĆ NA METI PROGONITELJKE: Pretila mi je da će da se ubije zbog mene i Vojketa!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2018, 02:26

Zbog veze sa Slobom Radanovićem, Luna Đogani je često bila na meti jezivih komentara na društvenim mrežama. Jedan takav zaprepastio je njene fanove koji su zgroženi koliko daleko mržnja nekih ljudi ide. – Zaslužila je da je javno nabiju na glogov kolac dok joj vrane kljucaju te pogane oči...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.