Nakon dugogodišnje saradnje na Zvezdama Granda, Ana Bekuta OTKRILA ISTINU o Saši Popoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon dugogodišnje saradnje na "Zvezdama Granda", Ana Bekuta OTKRILA ISTINU o Saši Popoviću!

Bez ustručavanja!

Ana Bekuta dugi niz godina sarađuje sa Sašom Popović, a sada je pevačica odlučila da ispriča šta zaista misli o direktoru "Grand" produkcije. Folk zvezda je o njemu imala samo reči hvale i da se divi njegovom radu.

- Saši Popoviću bih dala nagradu za ličnost godine. On je mag šou-biznisa - rekla je Ana Bekuta i nastavila:

- On je neverovatno sposoban, korektan i uspešan čovek. Desetinama mladih ljudi, željnih da pokažu svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dar i izađu iz anonimnosti, pružio je šansu - navela je Ana Bekuta, koja je potom objasnila šta po njoj istinska zvezda treba da ima:

- Istinsku zvezdu čini mnogo toga: glas, stav, samopouzdanje, umeće izbora pesama, originalnost interpretacije, energija, istrajnost, obuzdavanje sujete, stalni rast, harizma - navela je ona.

DUGO SE PRIČA DA SU U SVAĐI: Lukas konačno PROGOVORIO o odnosu sa Sašom Popovićem! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.