Nakon SMRTI majke i svekrve Nede, konačno radost i LEPE VESTI u porodici - Luni Đogani SVI ČESTITAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 11:04

Nakon SMRTI majke i svekrve Nede, konačno radost i LEPE VESTI u porodici - Luni Đogani SVI ČESTITAJU!

Objavila na Instagramu.

Porodicu Lune i Marka Miljkovića nedavno je pogodila tragična vest, o iznenadnoj smrti njegove majke, a njene svekrve Nedeljke Miljković. Porodica se od preminule bake malene Mije oprostila i na društvenim mrežama, a izjave za medije ovim povodom nisu želeli da daju.

Ipak, koliko god gubitak bio ogroman i nenadoknadiv, život mora ići dalje, a to su shvatili i Luna i Marko. Njih dvoje danas imaju poseban razlog za slavlje, a u pitanju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lunin rođendan.

Pobednica "Zadruge" i pevačica danas je napunila 26 godina, a brojne čestitke su stigle na njenu virtuelnu adresu. Luna je podelila na Instagramu čestitku od majke Anabele, oca Gagija, muža Marka, sestre Nine, i mnogih prijatelja i fanova, a na kraju je svim pripadnicama nežnijeg pola čestitala Međunarodni Dan žena koji se između ostalog danas obeležava.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLAVLJE U DOMU LUNE ĐOGANI Nakon SMRTI Markove majke, konačno radost i LEPE VESTI u porodici: SVI ČESTITAJU

Izvor: Blic, 08.Mar.2022

Porodicu Lune Đogani i Marka Miljkovića nedavno je pogodila tragična vest, o iznenadnoj smrti njegove majke, a njene svekrve Nedeljke Miljković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.