Najavila je da će se skinuti u bikini, a sada je to i učinila! Neda Ukraden, sa 68 godina izgleda OVAKO

Izvor: Prva.rs, 16.Jul.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavila je da će se skinuti u bikini, a sada je to i učinila! Neda Ukraden, sa 68 godina izgleda OVAKO

Neda Ukraden će u avgustu da proslavi 68. rođendan, a kada pogledate fotografiju pevačice u kupaćem kostimu teško biste zaključili da je Neda u sedmoj deceniji života.
"Ostatak ljudi na plaži s Nedom je na aparatima. Dama u svim situacijama, pa i na plaži. Vi ste najbolji predstavnik da žena može jako lepo izgledati i u zrelijim godinama. Svaka čast! Zasluženo nosite titulu najseksi bake Balkana", napisali su joj obožavaoci na ovoj društvenoj mreži.

Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << priznaje da liniju održava vežbanjem i redovno radi trbušnjake, a aktivna je i na bini tokom nastupa.
Neda je ranije najavila da će se skinuti u bikini, a zašto se na to odlučila pogledajte ovde:
Neda Ukraden: Nosim bikini, moje telo sasvim pristojno izgleda Izvor: Story.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.