Nadežda potpuno izgubila kontrolu, urlala i vrištala od plača, obezbeđenje je držalo! (video)

Izvor: Svet, 02.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda potpuno izgubila kontrolu, urlala i vrištala od plača, obezbeđenje je držalo! (video)

Nakon što je primetila da joj je neko ukrao cigarete, Nadežda Biljić je napravila pravu dramu u “Zadruzi 2”.
Nadežda je otišla na kapiju i govorila kako želi da ide kući, a zatim je otišla u Rajski vrt gde je razgovara sa Drvetom mudrosti.
Pevačica se posvađala i sa Minom Vrbaški. Nadežda je sve vreme vikala i plakala tokom posete Rajskom vrtu i govorila kako su joj drugi ukućani ukrali hranu koju je imala i cigarete.
“Ja neću više ovo da trpim! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Da mene jedna klinka zaj*bava! Ne mogu bez cigare, bez kafe… Sve su mi ukrali! Prave me budalom! Sada ja nemam ništa! Ja sad moram da idem po kući da molim za hranu! Ja sam svoj čovek! Ako sam nekome nešto ukrala, dabogda da mi svi ove sekunde umru! Zlata tvrdi da je svojim očima videla da sam ja uzela boks cigara, molim te vrati taj snimak! Hoću da idem svojoj kući!”, pričala je Nadežda i dodala:
“Šta ja da radim sada, kome glavu da razbijem? Nemam tajnu! Ne zanimaju me tuđi životi i šta se priča po kući!”, govorila je Nadežda.
Drvo mudrosti sve vreme smirivalo je Nadeždu u čemu je uspelo, govoreći joj da nije srećan onaj koji puno ima, nego onaj kome malo treba. Takođe, u jednom momentu je pokrenuta tema ljubavnih odnosa, a Nadežda je predložila Drvetu da je oženi.
“Nadežda, teško mi pada svaka tvoja suza!”, reklo je Drvo mudrosti ovoj ukućanki.
Kako je sve izgledalo možete pogledati u video snimku:

SvetSvet
The post Nadežda potpuno izgubila kontrolu, urlala i vrištala od plača, obezbeđenje je držalo! (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.