Nadežda nije mogla da zadrži suze nakon ovih Mikijevih reči (video)

Izvor: Svet, 26.Sep.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda nije mogla da zadrži suze nakon ovih Mikijevih reči (video)

Danas je Miki Đuričić priznao Bori Santani i ostalim zadrugarima sa kojima je komentarisao ponašanje Marije i Miljane Kulić da ima devojku, a zatim se obratio Nadeždi koja mu je rekla da je svaki ćošak podseća na njega. On joj je drsko odgovorio kako je vreme da se pevačica izvuče iz depresije u koju je pala. Međutim, koristio je reči koje su Biljićevu mnogo zabolele.
“Iz dana u dan mi je sve gore. Ne znam kako ću rešiti ovaj problem ovde sama”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<  započela je Nadežda.
“Da se neko smeje jer sam rekla da ga još volim, sram ga bilo. Non-stop me bocka, moram da idem tamo jer sam gladna. Ja ovo ne mogu više, psiha mi nije okej”, pričala je Nadežda na ivici suza Suzani Perović i MC Damiru.
“Nemoj više da ideš tamo, daj nama pare mi ćemo ti kupovati”, rekla je Suzana, a onda se situacija smirila.
Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimku ispod teksta.

SvetSvet
The post Nadežda nije mogla da zadrži suze nakon ovih Mikijevih reči (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.