Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda je KUKALA i savijala se od BOLOVA, a onda je pokazala povrede! (VIDEO)

Miki Đuričić je u toku noći štakom pretukao Nadeždu Biljić. Zbog ovakvog nasilničkog ponašanja, pčelar je diskvalifikovan iz “Zadruge”. Nešto kasnije, pevačica je zadrugarima pokazala kakve povrede ima nakon ovog incidenta. Drugi učesnici rijalitija su bili zaprepašćeni masnicama koje su videli po Nadeždinom telu. Pogledajte snimak! Nadežda pokazuje povrede Posted by Lale Kroka on Уторак, The post Nadežda je KUKALA i savijala se od BOLOVA, a onda je pokazala povrede! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JUTROS JE POSTAO MOJ DUŠMANIN, NEK MU ZAPALE SVEĆU: Nadežda drhtavim glasom pričala o Mikiju nakon što je PRETUKAO!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2019

Miki Đuričić dikvalifikovan je iz “Zadruge 2” pošto je Suzanu Perović krvnički ošamario, a onda Nadeždu Biljić pljunuo u lice i nekoliko puta je udario drvenom štakom. Od siline udarca ostali su joj jezivi tragovi, a pred Drvetom mudrosti otvorila je dušu i s velikim bolom u glasu objasnila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.