Nada Topčagić ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Tek se spremam da objavljujem OPASNE GOLIŠAVE fotografije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 00:37

Nada Topčagić ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Tek se spremam da objavljujem OPASNE GOLIŠAVE fotografije!"

Svi jedva čekaju.

Voditelj Ognjen Amidžić je ove večeri u emisiji "Amidži šou" pokazao majicu Nade Topčagić i Suzane Mančić u toplesu, a ova slika je pre nekoliko dana obišla sve portale.

Katarina Živković je prokomentarisala da li bi i ona smela tako da se slika.

- To poimanje ženske lepote se menja i menjaće se, nekad je bilo moderno da imaju obline, onda da budu mršave... U principu nisam imala idola, ali svakako da su Suzana i Nadica zapalile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvene mreže. Jedna je Nadica - rekla je Katarina.

- Sad je mnogo golotinje, to je na svakom koraku. Svi pitaju zašto mi je Instagram skinuo, zato što nismo kao sakrile grudi, a toliko golotinje svuda, ovo je čedno. Takvo vreme je bilo. Ovih dana ću objaviti fotografiju gde sedim na stolu, na nekoj dasci, a moj sin Mikica koji ima dve godine, moj muž, ja sam bez gornjeg dela. Ja sedim na tom stolu. Mene niko nije gledao kao ženu, mi smo se družili. A tek ću da stavljam opasne fotografije. Male grudi su večita mladost zato sam ja večito mlada - navela je Nada.

OKRŠAJ NA DEDINJU! Veljko žestoko ZAMERIO supruzi, pominje i Cecu, a Bogdana: "Ne pada mi na pamet!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.