Nada Polić nije postala ono što su ZLONAMERNI ŽELELI! Inspirativne reči Ane Bekute izazvale masovne reakcije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 15:08

"Nada Polić nije postala ono što su ZLONAMERNI ŽELELI!" Inspirativne reči Ane Bekute izazvale masovne reakcije!

Za sve žene za koje niko ne zna...

Ana Bekuta poslala je nikad snažniju poruku na društvenoj mreži Instagram, na praznik pripadnica nežnijeg pola, 8. mart.

Pevačica je objavila svoju fotografiju, staru nekoliko decenija, iz perioda kada je još bila devojka pod imenom Nada Polić.

Bekuta je svoje reči posvetila ženama "za koji nikada nismo čuli".

- Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih menjale su istoriju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspesima, žrtvi, revoluciji. Ipak, današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi. Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali. Srećan nam naš dan, hrabre moje lavice! Volim vas! - istakla je Ana Bekuta, a njena objava je za kratko vreme izazvala masovne pozitivne reakcije.

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.