Na prvom mestu: Kada je pravo vreme za stupanje u prvi seksualni odnos?

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prvom mestu: Kada je pravo vreme za stupanje u prvi seksualni odnos?

Emisija "Na pravom mestu" biće emitovana u subotu 20. oktobra u 14 časova na Tv Prvoj. Ovoga puta tema će biti, kada je pravo vreme za stupanje u seksualni odnos.

Kada je pravo vreme za stupanje u prvi seksualni odnos? Koliko se pomerila granica i da li su mladi dovoljno informisani saznaćete u emisiji “Na prvom mestu” subotu u 14h na Prvoj. Da li pravilno “rukujemo” s bebom? Da li zbog straha da je ne povredimo, pravimo greške i koje? U ovoj emisiji pogledajte kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i sebi i detetu da olakšate svakodnevicu. Šta raditi kada vas umesto najsrećnijih trenutaka u životu na vratima porodilišta sačekaju vesti koje vam život okrenu naopačke? Upoznajte Luku, dečaka rođenog bez očnih jabučica. Njegova majka, Lidija Aleksić, govori o ljubavi i energiji potrebnoj da petočlana porodica, čiji jedan član ima posebne potrebe, živi kao i svi drugi.

Videćete i koliko šećera sadrže pića koja svakodnevno konzumiramo. Tu će biti i dame koje su već mesec dana na posebnim režimima. Kako se osećaju, šta im još uvek smeta i koliko su kilograma izgubile, saznaćete upravo od njih.

Ne propustite novu epizodu emisije “Na prvom mestu” u subotu od 14h na Prvoj!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.