Na Lunin koktel IPAK STIGLI ZADRUGARI! Njih 4 došlo - ali ONA! Nju niko, baš NIKO nije očekivao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Lunin koktel IPAK STIGLI ZADRUGARI! Njih 4 došlo - ali ONA! Nju niko, baš NIKO nije očekivao (FOTO)

Otkud ona?!

Danas je značajan datum za Lunu Đogani, budući da otvara svoj butik u Beogradu, a tim povodom organizovala je koktel na koji je putem Instagrama pozvala sve koji žele da je podrže.

Mada je početak zakazan u 19 časova, niko od zadrugara nije se pojavio sve do pola osam, te se u startu činilo da niko od ljudi sa kojima je provela devet meseci u rijalitiju neće uveličati ovaj događaj. Ipak, i rijaliti zvezde počele su da pristižu.

ŠOK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IZDANJE MAME I ĆERKE! Na otvaranu butika Luna i Anabela obukle su OVO! Seksi ili... ČUDNO? (FOTO)

Luna večeras otvara butik a ON je NEĆE podržati! Uvredila ga SMRTNO? Ja nisam... OU! Al joj je skresao

Najpre su stigle Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić.

SLOBA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Kija nije mogla da izdrži - PREJAKA EMOCIJA! A što se razvoda tiče...

Posle dve mlade zadrugarke stigla je i Snežana Mišković Viktorija, kojoj se verovatno niko nije nadao, a i Luna je bila vidno iznenađena što je vidi.

Najzad, na ovom za Lunu i njenu porodicu vrlo uzbudljivom događaju pojavio se i Filip Đukić, a delić atmosfere možete osetiti pomoću videa u nastavku:

pic.twitter.com/8ddX5rq6la

— FikoR (@FikoR87) July 12, 2018

<

>

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BUDITE KRALJICA STILA OVOG LETA: Šest ideja da uvek izgledate savršeno

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.