NOŽ U LEĐA DAVIDU: Koraćeva uhvaćena sa njegovim NAJBOLJIM DRUGOM - Procurile FOTKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 22:24

NOŽ U LEĐA DAVIDU: Koraćeva uhvaćena sa njegovim NAJBOLJIM DRUGOM - Procurile FOTKE!

Nakon rođendanskog iznenađenja, posetili Novi Sad!

Ana Korać i David Dragojević su nedavno stavili tačku na njihovu vezu. Mnogi su bili iznenađeni ovakvom odlukom, s obzirom na to da su bili vereni i da su svi očekivali da će ovu ljubav krunisati brakom.

Nakon raskida, njih dvoje su prekinuli svaki kontakt. Javno nisu iznosili detalje raskida, već je Ana samo otkrila da je došla u posed nekih Davidovih prepiski koje su je razočarale.

I Ana i David >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sudeći prema njihovim Instagram profilima, nastavili dalje sa svojim životima. Ana često posećuje prestoničke restorane i uživa u društvu prijatelja, dok je David okružen lepim ženama.

Međutim, njihove fanove je iznenadilo Anino druženje sa bivšim zadrugarom Lazarom Jeremićem. On je Davidov najbolji drugar, a sada sve više vremena provodi sa Koraćevom. Nedavno je Ana priredila rođendansko iznenađenje koje je oduševilo Jeremića.

A post shared by Lazar Jeremic-Jera (@lazar_jeremic_jera_official)

Pre par dana su posetili Novi Sad i proveli ceo dan zajedno. Na Lazarevom profilu je danas osvanula njihova zajednička fotografija. Ostaje nam da vidimo kako će David reagovati na ovo njihovo druženje i da li će zameriti svom najboljem prijatelju što toliko vremena provodi sa njegovom bivšom devojkom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.