NOVI SVET OTKRIVA: Ovako je Ivan Marinković došao do prosjačkog štapa!

Izvor: Svet, 22.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SVET OTKRIVA: Ovako je Ivan Marinković došao do prosjačkog štapa!

Ivan Marinković i Jelena Ilić otpočeli su zajednički život, ali povratak u realnost teško im pada pa se Ivan zadužuje na sve strane.
„Ivan bez blama traži komšijama i ljudima na ulici hiljadu dinara. Evo mene je zamolio za jednu crvenu kada smo se sreli u kafiću, a znamo se iz viđenja”, kaže izvor blizak Marinkoviću.
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
 
KUPITE SVET! Ubio se sin Šabana Šaulića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pucao sebi u glavu! OTKRIVAMO: Evo koji pevači daju Ani Korać 12.000 evra za seks utroje!

svetsvet
The post NOVI SVET OTKRIVA: Ovako je Ivan Marinković došao do prosjačkog štapa! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NOVI SVET OTKRIVA: Čabarkapa će Karađorđu biti i finansijska podrška!

Izvor: Svet, 22.Sep.2019

Karađorđe Subotić pomirio se sa Aleksandrom Čabarkapom i svom najvećem neprijatelju oprostio vezu sa ženom Ljubom, ćerkom Aleksandrom, paljenje ranča, kuće, bačenu bombu…. “Karađorđe i ja smo se pomirili pre tri meseca, videli smo se i izgladili sve odnose. Ja sam mu podrška za sve!”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.