NOVI ŠOK NA ESTRADI: Milica Todorović iznenadila izjavom da OSTAVLJA PEVANJE i prelazi u glumce

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŠOK NA ESTRADI: Milica Todorović iznenadila izjavom da OSTAVLJA PEVANJE i prelazi u glumce

Za nju je svaka karijera!

Pevačica Milica Todorović zajedno je gostovala sa ekipom filma "Taksi bluz" ovog utorka kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". U jednom momentu Milica je dobila pitanje da li će se možda vratiti glumi.

Podsetimo, Milica je pored pevanja imala priliku da iskaže i svoj glumački talenat s obzirom na to da je pre nekoliko godina igrala u jednoj predstavi zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem.

- Ja hoću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali neće niko. Evo zovite me, konkurs je otvoren. Imala sam iskustva pozorišnog, ali filmskog ne i mislim da ću ga imati - izjavila je Milica.

Pevačica se u nastavku emisiji osvrnula na muzičku karijeru i svoju novu pesmu "Ista ja" koja je brzo pronašla put do srca publike i postala veliki hit.

- Zadovoljna sam novom pesmom. Nije baš moj fazon, ali onako je pravi narodnjak. Malo sam se nećkala da li da je snimim ili ne - pričala je Milica Todorović.

Pogledajte rezultate

Karleuša na nastupu POKAZIVALA GAĆICE, ali na 28. sekundi snimka se vidi ONO ŠTO NIKAKO NIJE ŽELELA (video)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.