NOVI SKANDALOZNI DETALJ! Deo PREPISKE Karleuše i Vranješa koji je promakao... Dalje nema, HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SKANDALOZNI DETALJ! Deo PREPISKE Karleuše i Vranješa koji je promakao... Dalje nema, HAOS!

Nečuveno!

Javnost je nedavno uzburkala priča o skandalu i ljubavnoj vezi između Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa. Vreme prolazi, a ovaj skandal je i dalje predmet interesovanja.

Pikantni detalji iz njihove veze se samo nižu, a sada je u javnost isplivala jedna njihova prepiska iz koje se vidi da se pevačica nije usturčavala da iznese u javnost svoje najveće s*ksualne fantazije.

- Lizaću ti g*zu i pušiću ga onako kako voliš - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << JK.

 Vranješu to nije bilo dovoljno, pa je instistirao na još pikantnijim detaljima i tome šta joj nedostaje u s*ksu.

- Ja volim kada si dominantan. Kada ne slušaš šta ti govorim. Kada mi podigneš nogice na ramena i je*eš me tako da hoću da se u*iškim. I kad osećam kako me puniš s*ermom. Celu noć. I gledaš me tim plavim očima - detaljna je bila Karleuša.

Do kraha njihove veze je došlo navodno kada je Duško posumnjao da ga Jelena vara i oduzeo joj telefon gde je pronašao poruke, a odmah nakon toga je počeo i medijski rat Karleuša - Vranješ.

DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.