NOVI SKANDAL U ZADRUZI: Marš u usta te j*bem URLANJE U KASNE SATE - J*bo bih ti majku ukućani U STRAHU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SKANDAL U ZADRUZI: "Marš u usta te j*bem" URLANJE U KASNE SATE - "J*bo bih ti majku" ukućani U STRAHU!

(VIDEO)

Miki Đuričić uspeo je da se posvađa sa Cobetom i Marijanom Zonjić nakon večerašnje "Igre istine". Ovaj zadrugar komentarisao je njihov odnos i tom prilikom govorio pevaču kako ima problem sa inteligencijom.

- Pa nemoj da radi te stvari, ako to gleda tvoja porodica. Cela kuća misli da si glup! Oni što se druže sa tobom misle da si glup! Ja sam ti veći prijatelj od svih - govorio je Miki Cobetu.

Pogledajte rezultate

Cobe je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorio kako mu nije prijatno zbog porodice koja ga gleda i da ga je Miki razočarao, što Đuričiću nije bilo bitno. Posle samo nekoliko minuta, Miki se zbog pevača raspravljao ponovo sa Marijanom Zonjić.

- Marš u usta te j*bem, praviš čoveku problem tu, a kuneš se da si mu drugarica. Meni to da radiš, ja bih ti j*bao majku! Došao bih i posr*o se u usta tebi i tvojim roditeljima što su te napravili takvu. Meni kada bi pravila takvu priču, pop*šao bih se po njoj - pričao je Miki Marijani.

Pogledajte u nastavku ovog teksta kako je sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.