NOVI SKANDAL: Dok je Jelena bila sa Ognjenom, Duško se viđao sa OVOM ZADRUGARKOM?! Dolazila KOD NJEGA i...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SKANDAL: Dok je Jelena bila sa Ognjenom, Duško se viđao sa OVOM ZADRUGARKOM?! Dolazila KOD NJEGA i...

Nisu se ni krili od javnosti?!

Duško Tošić je varao Jelenu Karleušu sa zadrugarkom Anom Korać, navodi Informer! Fudbaler je bio sa starletom na leto 2017. godine, dok je igrao za FK Bešiktaš u Turskoj i pre nego što je ona ušla u "Zadrugu 1".

U isto vreme JK je započela šemu sa Ognjenom Vranješom, a ova porno afera i dalje drma Balkan.

- Duško je nabavio Anin broj telefona preko prijatelja pre godinu i po i odmah su počeli da se dopisuju. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesec dana flertovanja on ju je pozvao u Tursku, što je ona oduševljeno prihvatila. Dogovorili su se da to bude tajna, pa ona nikome nije govorila gde ide i sa kim se viđa, a tokom boravka u Istanbulu nije objavila nijednu sliku na društvenim mrežama - otkriva navodno starletina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Po povratku u Srbiju, međutim, Ana nije odolela da se prijateljicama pohvali ovom ljubavnom avanturom.

- Ana mi je doslovno rekla: "Duško je najbolji ljubavnik s kojim sam bila, nikad neću zaboraviti seks sa njim". Pričala mi je da je nekoliko puta pred njim pomenula Jelenu, ali on je naglasio da ne želi da razgovara o ženi - ispričala je za "Informer" Anina drugarica.

Parents

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 28, 2018 at 12:47pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 30, 2018 at 1:31pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 26, 2018 at 1:01pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 25, 2018 at 1:49pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2018 at 1:11pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 29, 2017 at 4:01am PDT

- Ana tada nije bila poznata u Srbiji, tako da je mogla tu šemu da sakrije od javnosti. Ponovo je otputovala u Istanbul kod Tošića. Tada su, posle seksa, njih dvoje bili zajedno u šopingu. Duško je bio oduševljen što niko nije znao za njih dvoje, pa je Ani poklonio skupocenu torbu i cipele. Iako su planirali da nastave viđanje, ona je po povratku u Srbiju ušla u "Zadrugu 1", gde je ostala do samog kraja rijalitija, pa su izgubili kontakt - zaključuje starletina drugarica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.