NOVI RAZVOD NA SRPSKOJ ESTRADI? Pevačicin suprug izneo bizarne detalje - Glava joj je u FRIŽIDERU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI RAZVOD NA SRPSKOJ ESTRADI? Pevačicin suprug izneo bizarne detalje - Glava joj je u FRIŽIDERU!

Nema izbora...

Nadi Topčagić zapretio je muž Zlatko Đorđević da će se razvesti ukoliko pod hitno ne smrša.

On se požalio da folkerka neprestano jede i da je veoma zabrinut da će lošom ishranom izazvati ozbiljne zdravstvene probleme.

- Snimili smo opasnu pesmu kod Patala u studiju, ali sada muku mučim sa Nadom. Rekla mi je da kada se izmiksuje pesma, neće na televiziju dok ne smrša jedno deset kilograma. Ja mislim da ako se bude toga pridržavala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće na televiziji za jedno devet-deset godina. Evo, Nada vrisnu upravo! - priča pevačicin muž u dahu.

Zlatko više ne zna kako da je nagovori da pripazi na ishranu.

- Jedini spas je da joj zašijem usta ili se razvedem od nje. Strah me je, klopala bi kroz nos da može! Grdne muke mučim s Nadom zbog njene dijete, a onda je nahvatam noću kako ždere. Strah me je, dobiće promrzline ušiju i nosa, sve joj inje visi s kose jer joj je glava u frižideru. Inače, sada kada razmislim, moja Nada je na dijeti od 2010. godine - tvrdi Đorđević.

Pevačica se često žali na višak kilograma, a kako i ne bi kada je na estradi najveći majstoru u kulinarstvu. Pored toga što svakodnevno kuva i mesi, ona sprema i najukusniju zimnicu, pa nije ni čudo što na proleće mora na dijetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U 16 ČASOVA! Ona ulazi u Zadrugu - ukućani nisu ni svesni ŠTA ih danas čeka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2018, 13:55

Ou!..Stanari Bele kuće navikli su da nekoliko puta nedeljno odgovaraju na pitanja pripadnika sedme sile i pitanja gledalaca, a ono što ih danas očekuje će ih svakako oduševiti, ali i iznenaditi...NOVI RAZVOD NA SRPSKOJ ESTRADI? Pevačicin suprug izneo bizarne detalje - Glava joj je u FRIŽIDERU!..Voditeljka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.