NOVI ESTRADNI RAT?! Nakon prozivki Šaka Polumente, oglasio se Sloba! Bez dlake na jeziku otkrio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ESTRADNI RAT?! Nakon prozivki Šaka Polumente, oglasio se Sloba! Bez dlake na jeziku otkrio OVO!

Nije mogao da ćuti!

Sloba Radanović iznenadio se kada je čuo da je Šako Polumenta rekao kako mu on nije izjavio saučešće kada mu je umrla majka.

Crnogorski pevač je, naime, u intervjuu za Svet progovorio o smrtnom slučaju u porodici zbog kojeg je tri meseca bio odsutan sa scene. Tom prilikom potkačio je brojne kolege, jer mu se nisu javili u teškom trenutku, a dotakao se i Radanovića. Polumenta je istakao da nikada ne bi mogao da peva na dan smrti roditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao što je sve popularniji Sloba uradio.

Podsetimo, njemu je 31. decembra u jutarnjim satima preminuo otac Dušan, a pevač nije hteo da razočara publiku, pa je nastupio uveče na dočeku Nove godine u jednom beogradskom hotelu.

Trenuci svog mira mi uvijek dobro dodju. Gdje si ti,gdje sam ja... Sad zivimo u proslom zivotu. Djavo je odnio...moju ljubav i tvoju ljepotu. #sako #polumenta #sakopolumenta #sakopolumentalive #relax #relaxing #moda #modas #singer #singers #music #silver #stiling #stile #styling #style #instagramers #instagramhub #instagrammers #instagram #instagram_kids #fb #fbf #facebook #hotels #hotel #subotica @forum_hotel_subotica #2020 @sakopolumentaprivate

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on Jan 19, 2020 at 1:17pm PST

- On dolazi u lokal mog sina u Podgorici i uvek je lepo primljen. Čuli smo se nekoliko puta privatno. Međutim, kad je bilo ovo s majkom, nije se javio. Očekivao sam njegovu poruku, ali nije je bilo. Nema veze, evo, sad mu je otac umro, a on je istog dana uzeo mikrofon. Ma kakvi, ja ne bih mogao to u životu! Za to treba biti veliki junak. U svakom slučaju, pružam mu podršku da se trgne i nastavi dalje. Ne postoji sila i moć koja bi mene naterala da tog dana pevam, a njemu svaka čast, sve najbolje - izjavio je Polumenta, a Sloba je odgovorio:

Voljeni moj tata... Nikada neću zaboraviti kada si me izgubio na snegu jer sam ti ispao sa sanki. “Dje mi je dijete?” A ja sto metara iza valjam se u snegu i dozivam te. Nikada neći zaboraviti nijedan slatkiš koji si mi kupio, iako je u tim vremenima jedva bilo i za osnovne stvari. Nikada neću zaboraviti nijedan dinar za grad, za užinu, za ekskurziju, za sladoled, uz ono tvoje “evo mamicu ti tvoju, al ne pričaj majki...” Voleo bih da si ostao još malo, da ti se odužim za sve što si mi pružio. Koliko god da je bilo, bilo je sve što si mogao i imao! Nikad neću zaboraviti nijednu priču o Mirku i Slavku, koju si mi pričao pred spavanje. Nikada neću zaboraviti koliko ti nikada ništa nije bilo teško i koliko si bio i ostao najbolji otac kojeg sam mogao da izaberem. Hvala ti na ljubavi i svakoj toploj reči i pogledu. Sa tobom je sve bilo lakše. Volim te najviše na svetu. Tvoj sin...

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Jan 4, 2020 at 11:57am PST

- Šaku sam izjavio saučešće i poslao mu poruku podrške čim sam čuo da mu se desila tragedija. Uvek sam ga podržavao, na svakom novom projektu i svemu ostalom. Zahvalio mi je. Verovatno se od šoka ne seća, ali razumem ga. Veliki je to gubitak, znam kako se osećao i zato mu ništa ne zameram.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.