NOVI BREND NA NAŠOJ MODNOJ SCENI: Aleksandra Čupković predstavila LAmour na Serbia Fashion Week-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 14:45

NOVI BREND NA NAŠOJ MODNOJ SCENI: Aleksandra Čupković predstavila "L'Amour" na "Serbia Fashion Week"-u

Svaka dama će poželeti da nosi njene kreacije

U Muzeju Vojvodine, jednoj od najlepših ustanova kulture u našoj zemlji, otvoren je 18. "Serbia Fashion Week".

Ovo je prvi "Fashion Week" u regionu, koji se posle pauze izazvane pandemijom koronavirusa ponovo održava uživo pred publikom, a masa je bila i više nego oduševljena brendovima koji su izlagali.

Brojni domaće marke pokazale su nove kreacije, a među njima se posebno istakao brend "L'amour" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji predstavlja Aleksandra Čupković.

Aleksandra se na reviji pojavila u elegantnoj, plavoj toaleti koja je iz njene nove kolekcije i sa osmehom je razgovarala sa novinarima koji su bili radi da čuju više o tome što je spremila za ovogodišnji "Serbia Fashion Week".

Naši najbolji modeli nosili su brend "L'amour" koji odiše čistom elegancijom, a na pisti smo mogli videti kreacije koje bi svaka dama poželela da ima u svom ormanu.

Dugačke haljine sa izrazom, odela, svila, sečeni krojevi i zemljani tonovi.

Vidi se da Aleksandra ide u korak sa vremenom i prati modne trendove kao i to da dobro zna šta je devojkama potrebno da bi se osećale glamurozno i seksi.

Ovo je njen početak i nema sumnje da je svetla budućnost pred njom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.