NOVAC NE DONOSI SREĆU! Tamaru Kalinić ni MILION ne može da usreći, a evo šta misli o stilu BEOGRAĐANKI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 15:10

NOVAC NE DONOSI SREĆU! Tamaru Kalinić ni MILION ne može da usreći, a evo šta misli o stilu BEOGRAĐANKI (VIDEO)

A otkrila je da ne krije dečka.

Posle Minhena, poslastičarnica "Lutak" dobila je svoju adresu i u Beogradu. Svečanom otvaranju su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, a ekipa portala "Srbija danas" je ispratila čitav događaj.

Jedna od gošći bila je i Tamara Kalinić, jedna od najuticajnijih modnih ikona na Instagramu. Besprekorno našminkana, obučena sa stilom, preplanula i širokog osmeha, odvojila je vreme da odgovori i na neka naša pitanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Šta te ispunjava u životu?

- Ja sam emotivna osoba, tako da je ljubav ono što me generalno čini srećnom. Nekada me je ispunjavao posao, posebno u dvadesetima, jer jako volim modu. Ali kada sam pronašla pravu ljubav, onda sam shvatila da je ljubav nešto što me najviše ispunjava - otkrila nam je influenserka.

Priča se da kriješ dečka?

- Ne krijem ga. Možda je on tu negde zapravo. Ja ne krijem partnera, iako to ljudi misle. Jednostavno ne objašnjavam. Nije to moj posao da pričam o svom privatnom životu. Želim da budem što profesionalnija i da se fokuiram na modu - bila je zagonetna Tamara.

Da li novac može da kupi sreću?

- Novac ne može da kupi sreću. Ranije sam takođe imala novca, a opet nisam bila srećna - rekla nam je Tamara.

A da li pratioci na instagramu kupuju sreću pošto ih već imaš milion?

- Definitivno ne. Taj broj definitivno ne možete da osetite. Ništa vam ne pruža ujutru kada ustanete ili kada legnete u krevet uveče. Meni taj broj ne hrani ego - bila je iskrena Kalinićeva.

Kako se oblače Beograđanke?

- Mislim da se Beograđanke oblače sve bolje. Mislila sam da su se ranije oblačile izazovno, samo za muškarce. Sada sam jako srećna jer se oblače samo za sebe - rekla je influenserka.

Pošto si farmacetut po profesiji da li se nekad zapitaš kakav bi tvoj život bio da radiš u nekoj apoteci?

- Svaki dan! Posebno kada mi je nekad nešto teško u ovom, trenutnom poslu. Sama sebi kažem: Slušaj Tamara, ti voliš ovo što radiš, jako si srećna, ovo te ispunjava, zamisli kako bi ti bilo da sada svakog dana ustaješ, da ideš na posao i da se baviš nekim temam koje su daleko napornije - podelila je sa nama Tamara.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Celokupan razgovor pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.