NOVA VEZA U ZADRUZI?! Miljković i ONA  ne kriju simpatije, pred svima priznali OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA VEZA U ZADRUZI?! Miljković i ONA ne kriju simpatije, pred svima priznali OVO (VIDEO)

Da li će stupiti u vezu?!

Publika je zadrugarki Jeleni Pešić postavila pitanje koje je glasilo: "Da li ti se sviđa Marko Miljković, da li bi bila sa njim u vezi?"

 - Marko je lep dečko za sada, njega ne poznajem. Meni fizički izgled nije presudan, meni je bitan i intelekt... Ukoliko mi se bude svidelo sve, ja ću to vama reći. Fizički mi se sviđa. Ono što mogu da primetim je da je kulturan, on i ja za sada imamo lep odnos - objasnila je Pešićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Sa Gagijem sam pričala, negde u nekom razgovoru mi je rekao da misli da ću se svideti Marku i ja njemu. Jednostavno govorim da ostavljam prostora, u mojoj glavi on je i dalje sa Lunom - tvrdila je Jelena.

- Generalno, ja sam mnogo fin u početku. Eventualno da upozorim sve devojke koje žele da se druže sa mnom, posle svi promene mišljenje. Normalno je da svi pričaju da smo lep par, a posle kada se desi najmanja sitnica, razapeće nas. Moram da uzvratim komplimente, Jelena zaista lepo izgleda - rekao je Miljković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.