NOVA TRUDNOĆA U PAROVIMA! Ponosni otac je LEGENDA rijalitija! Kad je čuo, odmah počeo da PLAČE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA TRUDNOĆA U PAROVIMA! Ponosni otac je LEGENDA rijalitija! Kad je čuo, odmah počeo da PLAČE! (VIDEO)

Sreća, radost.

Učesnica "Parova" Sanja Mirkov posumnjala je da je u drugom stanju, pa je tražila da uradi test za trudnoću. Do toaleta je ispratila sinoćnja gošća u vili, Aleksandra Marjanović.

Njen dećko, Milutin Radosavljević Mili, stao je na vrata vile i sačekao da mu obezbeđenje donese posudu. On je u trenutku promenio boju lica i nije bio svestan šta se oko njega dešava.

Sanja je uradila test, ali je test bio nevažeći, te je test morala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radi po drugi put. Svi ukućani su skakali od uzbuđenja.

- Dve crte ljudi! - vikala je Aleksandra.

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 22. Нов 2019. у 5:05 PST

Kada je čuo, Mili je odmah počeo da plače. Nije mogao da sakrije oduševljenje! Naravno, komentatori uveliko raspravljaju o tome da li je trudnoća lažirana, ali činjenica je, test je pokazao dve crte.

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 22. Нов 2019. у 5:08 PST

OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) NOVA TRUDNOĆA U PAROVIMA! Šok u rijalitiju, ponosni OTAC počeo da PLAČE kada je saznao!

Izvor: 011vodič.com, 23.Nov.2019

Učesnica “Parova” Sanja Mirkov posumnjala je da je u drugom stanju, pa je tražila da uradi test za trudnoću. Do toaleta je ispratila sinoćnja gošća u vili, Aleksandra Marjanović.. Njen dećko, Milutin Radosavljević Mili, stao je na vrata vile i sačekao da mu obezbeđenje donese posudu. On...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.