NOVA NESREĆA U DARKOVOM ŽIVOTU?! Nakon teške saobraćajke i ozbiljnih povreda, DOGODILO se i ovo! Tuga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA NESREĆA U DARKOVOM ŽIVOTU?! Nakon teške saobraćajke i ozbiljnih povreda, DOGODILO se i ovo! Tuga!

Novi obrt!

Mnogi su mislili da će nesreća koju je doživeo Darko Lazić, još više spojiti njega i njegovu verenicu Marinu Gagić i da će iz ove situacije izaći jači nego ikada.

Ipak, situacija nije takva. Kako saznaje "Alo" Marina je navodno rešila da stavi tačku na njihovu vezu iako ga još uvek voli.

- Marina više nije mogla da se bori sa svime što ju je zadesilo. Sa jedne strane je Darko koji je još uvek životno ugrožen i njen strah da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova saobraćajna nesreća ostaviti strahovite posledice po njegov život, a sa druge strane pritisak javnosti, porodice. Svakodnevno sluša priče o tome da  Darko više neće biti isti, jer je ostao bez slezine, bubrega, ima veštači kuk - kaže za Alo izvor blizak Marini.

Njoj navodno svi govore da je mlada i da joj ovaj teret nije potreban, ali ona ga voli i zna da je sve sada u njenim rukama. Kako "Alo" saznaje ona navodno plače noćima zbog Darka.

- Danima ne ide u posetu Darku. Teško joj je da ga gleda u takvom stanju i bori se sam sa sobom. Ipak, presekla je i donela konačnu odluku da ga ostavi. Još mu nije saopštila jer ne želi da ga dodatno potresa, ali ona je njegovim roditeljima rekla kako se oseća. Oni su rekli da je razumeju i da im je žao jer su je zavoleli kao svoje dete - kaže izvor za Alo.

Darkovi roditelji su je zamolili da kada Darko bude premešten na drugo odeljenje ode i sa njim razgovara o svemu.

- Molili su je da ga ne ostavlja u ovom trenutku jer se boje kako će ona reagovati. Ubeđeni su da je ona prava žena za njega, jer je dete sa sela - kaže izvor za Alo.

Kako izvor kaže za Alo, Marina će navodno smoći snagu da sa njim razgovara, a kako će se sve završiti, ostaje da vidimo.

ŠOK IZJAVA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Dojadilo mi je SVE! Nemam više živaca, sve je LAŽNO! Sve ostavila u ČUDU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVA DRAMA DARKA LAZIĆA: Pevača ostavila verenica

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2018

Ona je odustala od borbe koju već danima vodi sama sa sobom i prijateljima se poverila da planira da stavi tačku na njihovu vezu, iako ga još voli. Iako su svi mislili da će nesreća Darka Lazića (27) još više zbližiti njega i njegovu verenicu Marinu Gagić (19) te da će...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.